Anna Mastníková

Anna Mastníková

12.1.1987

Jsem ilustrátorka a animátorka zaměřující se především na klasickou kreslenou a loutkovou animaci. Věnuji se také výrobě animačních loutek a autorských hraček.

Na těchto stránkách naleznete ukázky mých filmových prací, kreseb, ilustrací, loutek, hraček a v neposlední řadě také broží.

V případe zájmu o spolupráci mne neváhejte kontaktovat.

Pracovní zkušenosti

2014

2012

2011

2011

od roku 2009

2009

2008

Vzdělání

2007 – 2013

2011

2010

2006 - 2007

2002 - 2006

Filmografie

2013 Ota Tulil

2011 Dezert

2009 Bizzarre shoe

2009 Kofeinová smrt

2009 Jako každá jiná

2008 Paní Kolomazníková

2007 Cukrářka

2007 Výlet

Festivaly, účasti a ocenění

2012 FeminaFest - film Dezert

2012 Anifest - film Dezert

2012 Ishorts - Czech Short Films - Dezert

2012 Nominace na Cenu Magnesia za nejlepší studentský film 2011 - film Dezert

2011 Inside Out Toronto LGBT Film and Video Festival - film Jako každá jiná

2011 Anifilm - film Dezert

2010 Noc filmových nadějí - film Bizzare shoe

2009 Animatorama ve Zlíně - film Cukrářka a Výlet na Noci filmových nadějí - Paní Kolomazníková

2008 Anifestu v Třeboni  - Cukrářka a Paní Kolomazníková, Čestné uznání z Feminafestu za film Paní Kolomazníková